mobil meny

Vår arbetsprocess - Er trygghet

Vi arbetar efter en beprövad arbetsmodell där strategi, koncept och funktion får stå i fokus för att nå en hög användarvänlighet.

Strategi

Här lägger vi grunden för marknadsföringen genom att positionera företaget eller produkten. Hur vill vi att det/den ska upplevas vilken känsla vill vi förmedla till målgruppen osv.

Koncept

I detta steget tar vi fram ett koncept för hur vi ska förmedla budskapet på bästa sätt för att nå den tänkta målgruppen.

Design

Handlar om att formge de olika pusselbitarna i marknadsföringen. Hur de ska se ut för att på bästa sätt förmedla det tänkta budskapet och känslan vi vill att målgruppen ska få.

Produktion

Nu blir det praktiskt på allvar. Nu skapar vi innehåll som texter och bilder, rör det sig om en webbplats kodar vi webbplatsen enligt de standarder som idag finns att följa så att sidan får en bra grund inför ev. kommande sökmotoroptimeringar mm. Handlar det om annonser är det layout och formgivning i InDesign som gäller istället.

Lansering

Nu har det blivit dags att göra webbplatsen publik för allmänheten, publicera annonser eller kanske skicka iväg direktreklam eller inbjudan till eventet. Men arbetet slutar inte här...

Optimering

Efter att webbplatsen lanserats, eventet har ägt rum eller annonserna har tryckts är det uppföljning som gäller. Gav den nya webbplatsen fler besökare? fler förfrågningar? Kan vi optimera webbplatsen ytterligare? Ökade annonserna antalet besök på webbplatsen? Kom önskat antal besökare på eventet och vilken upplevelse hade de med sig hem? Frågorna är många men viktiga att hitta svaren på inför kommande satsningar.


Vill du veta mer

Tveka inte att kontakta oss, du hittar våra kontaktuppgifter i sidfoten eller under vår kontaktsida.

Vår arbetsprocess
Citat

Ett projekt går sällan som en rak linje, vilket är bra för det är i svängarna de spännande sakerna händer.