mobil meny

Grafisk manual


Responsiv webbplats


Trycksaker

Lindqvist Byggkonsult

Lindqvist byggkonsult är en ledande aktör av ingenjörstjänster inom bygg och konstruktionsbranschen.

Bakgrund

När Lindqvist byggkonsult kom till oss hade de ett behov att visa för befintliga och nya kunder vilka tjänster de erbjuder. Då de hade många kunder som bara känner till delar av deras kompetens och arbetsområden. Samtidigt är Lindqvist ett företag på stark frammarch och behöver kontinuerligt anställa duktiga byggingenjörer. Lindqvist byggkonsult hade alltså inte enbart ett behov av att visa upp sitt breda tjänsteutbud utan ska också att man är en attraktiv arbetsplats.

Profilering

Under hösten 2013 tog vi fram en ny grafisk profil åt Lindqvist Byggkonsult med ny logotype samt en grafisk manual.

Webbplats

Vi har därför tagit fram en webbplats åt Lindqvist byggkonsult som har deras tjänster i fokus genom ett större bildspel samt puffar för varje tjänst direkt på startsidan.

Startsidan innehåller förutom bildspel och puffar länk till att anmäla sig till Lindqvists nyhetsbrev samt kort info om Lindqvist in form av antal anställda, antal högskoleår mm.

Förutom att man kan läsa mer om Lindqvist olika tjänster kan man på webbplatsen också läsa reportage om olika projekt som Lindqvist varit med i, läsa mer om Lindqvist Byggkonsult, hitta kontaktuppgifter till alla anställda samt mycket mer.

Content Marketing

Vi hjälper Lindqvist konternuerligt med reportage om olika projekt som de arbetar med. På detta sätt får besökarna och nyhetsbrevstagarna en bild av Lindqvist Byggkonsults breda kompetens och verksamhetsområde på ett konkret och givande sätt. Det ger också ingenjörer som vill hitta en attraktiv arbetsgivare en bra uppfattning av vilken typ av projekt Lindqvist jobbar med.

Vill veta mer om hur vi arbetar är du varmt välkommen att kontakta oss.

036-291 25 00


info@brandidentity.seFLER KUNDCASE