mobil meny

Grafisk manual


Responsiv webbplats


Trycksaker


Mässmaterial

JOMA AB

JOMA är en ledande tillverkare och leverantör av byggbeslag, skalmursprodukter och kapad och riktad tråd.

Bakgrund

Joma, som vi arbetat med ett antal år nu, är den ledande tillverkaren av byggbelag i Norden. Vi har tagit fram en ny version av deras webbplats som på ett ännu bättre sätt än tidigare underlättar för deras målgrupp att hitta relevant information.

Koncept

När vi började arbetet med den nya webbplatsen hade vi en bra grund att stå på genom att vi också tagit fram den förra siten.

För att på ett effektivt sätt direkt visa på Jomas produktområde möts man av en stor bild med delar av Jomas sortiment direkt när man kommer in på webplatsen. En tydligt indelad topmeny gör det enkelt för besökare att hitta vad de söker oavsett om det är ren produktfakta man letar efter eller om det är dokumentation av något slag.

På startsidan hittar man också nyheter, säljargument och tydliga ingångar för jomas största målgrupper.

Produktvisning

På produktsidorna finns all information man kan önska om produkten allt från dimensioner och var den används till dokumentation som SundaHus och prestandadeklarationer. Här finns också relataerade produkter och länk till att ladda ner Jomas dimensioneringshandbok avsedd för konstruktörer.

Självklart finns möjligheten att smidigt dela produkten via social media, ett utmärkt sätt att sprida framförallt produkten men även Jomas webbplats och varumärke.

Det finns natuligtvis mycket mer att säga om Jomas nya webbplats och tankarna bakom men vi föreslår att du går in och kikar på den istället.

Med mera...

Idag hjälper vi Joma med mycket mer än webbplatsen. Vi hjälper dem med printmaterial som kataloger och handböcker, samt marknadsmaterial till systerbolagen Jowema och Bistål.

Det finns självklart mycket mer att säga om hur vi arbetar tillsammans med Joma och Ebim Gruppen. Kontakta oss om du vill veta mer.

036-291 25 00


info@brandidentity.seFLER KUNDCASE