mobil meny

Jansson Industri

I det företagsrika Gnosjö finns Jansson Industri, en väletablerad underleverantör av plåtdetaljer.

Bakgrund

Jansson Industri har ett behov av att visa sin kunskap och kapacitet på ett attraktivt sätt för kunder och presumtiva sådana. Jansson Industri lever efter devisen "I ständig förnyelse", det handlar inte bara om att de kontinuerligt investerar i sin maskinpark utan de hela tiden arbetar på att hitta bättre arbetssätt för att kunna ge ännu bättre service till sina kunder.

Webbplats

För att direkt visa besökare vad Jansson kan hjälpa dem med ligger det ett stort bildspel i toppen på startsidan med de olika tjänster Jansson, som helhetsleverantör, erbjuder sina kunder. Under bildspelet ligger topmenyn följt av tre puffar som visar de tre ben (modern maskinpark, kompetent personal och anpassade lokaler) som gör Jansson Industri till en bra underleverantör.

Under de tre puffarna förklarar vi vad Jansson Industri menar med "I ständig förnyelse" och vad det betyder för deras kunder.

Längst ner på startsidan ligger två puffar för nyheter, vilka uppdateras med jämna mellanrum för att visa att Jansson Industri är ett aktivt bolag som lever som de lär.

Stilren & användarvänlig

Webbplatsen är stilren och går i samma färgskala som den tidigare vilket skapar igenkänning för de återkommande besökarna. Ikoner gör det enklare och snabbare för användare att hitta vad de söker samtidigt som det ger ett visuellt intryck som fastnar bättre i minnet då vi lättare kommer ihåg bilder än ord. Webbplatsen har en tydlig struktur vilket gör den väldigt enkel att navigera på.

Webbplatsen är självklart även responsiv vilket gör att den anpassar sig till den enhet som besökare använder oavsett om det är en mobil, en surfplatta eller en större skärm och ger alla en bra upplevelse.

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss i ditt nästa projekt tveka inte att höra av dig för kopp kaffe.

036-291 25 00


info@brandidentity.seFLER KUNDCASE